top of page

V Zavodu Krog smo pred dnevi izvedli skupno humanitarno akcijo, kjer je 34 zaposlenih Kyndryl skupaj z ekipo ADRA Slovenija pakiralo 100 paketov za socialno ogrožene ljudi, pisalo pisma za starejše osebe, ki živijo v Domovih upokojencev na področju Gorenjske ter pekli piškote za nastanjene v Azilnem domu Ljubljana.


Veseli nas, da se mednarodna podjetja, ki delujejo pri nas zavedajo širšega družbenega poslanstva in korporativnega prostovoljstva za dobrobit naše širše skupnosti. Kyndryl Ljubljana je del komaj leto dni starega izjemno uspešnega mednarodnega podjetja, ki se ukvarja s tehnološkimi rešitvami. Pravijo mu tudi največje startup podjetje na svetu. Zato nas še toliko bolj veseli, da ustvarjajo korporativno okolje z kulturo v podjetju, ki ga moderna družba potrebuje. Njihov cilj, da organizirajo opravljanje prostovoljstva za vse zaposlene v podjetju je dokaz, da so zagotovo na pravi poti. Poleg dobrih del smo v Zavodu Krog z zaposlenimi iz Kyndryl Ljubljana in ADRA Slovenija preživeli sproščen čas, spoznali eni druge, ustvarili pot za nadaljnje sodelovanje in uresničevanja ciljev, ki so si jih zastavili na področju prostovoljstva. Upamo, da bo to spodbuda tudi drugim podjetjem pri nas.


V Zavodu Krog si bomo še naprej prizadevali za krepitev, povezovanje in partnerstvo z podjetji, ki prepoznavajo svojo širšo družbeno odgovornost in ostalimi podobnimi nevladnimi organizacijami. Tako smo povabili k skupni akciji humanitarno društvo ADRA Slovenija, ki izvaja projekte s področij izobraževanja, zdravja, družbene vključenosti, razvojne/humanitarne pomoči in odziva na nesreče.


V imenu Zavoda Krog, se zahvaljujemo vsem 34 iz podjetja Kyndryl Ljubljana za njihov prispevek k humanitarni dejavnosti, ki zagotovo ne bo edini. Prav tako tudi zahvala ADRA Slovenija.


Hvala!












bottom of page