top of page

Dijaki in dijakinje, študenti in študentke ter vsi ostali mladi, ki bi radi pridobili veščine snovanja, načrtovanja in izvajanja projektov ter spretnosti na področju analize problemov in potreb v družbi, zastavljanja ciljev, upravljanja s časom in finančnimi viri, vodenja ekipe in timskega dela, podjetništva, kreativnosti itd.!


Ne zamudite priložnosti za prijavo na usposabljanje o načrtovanju in izvajanju ter evalvaciji projektov. Pridobljene veščine vam bodo prišle prav tako v vašem osebnem kot poklicnem življenju ter pri udejstvovanju v vaših lokalnih in širših skupnostih.


Na Zavodu Krog v okviru projekta »Participacija mladih za svet, kot ga hočejo mladi«, ki se izvaja s financiranjem Evropske unije iz programa Erasmus+, vabimo mlade, da se udeležijo 5 – dnevnega usposabljanja na področju projektnega vodenja. Teme usposabljanja bodo identifikacija in analiza problemov in potreb, ki jih mladi zaznavate v vaši lokalni in širši skupnosti, načrtovanje in izvajanje projektov, podjetništvo in kreativnost itd.


Kdaj? Od 16. maja do 21. maja 2022 v živo (5 dni usposabljanja ter dodatna dva dni za potovanje)


Kje? Izmir, Turčija


Kdo bodo udeleženci?

Usposabljanja se bo udeležilo skupaj okoli 30 udeleženk_cev iz Slovenije, Turčije, Egipta in Libanona. Iz vsake države bo sodelovalo osem udeležencev.


Jezik usposabljanja

Angleščina, v primeru izvedbe delov usposabljanja v turščini ali arabščini bo zagotovljen prevod.


Rok za prijavo? Prijaviš se lahko do petka 22. aprila 2022. Povezavo na prijavnico najdeš TUKAJ

Koga iščemo?

  • Mlade, ki jih zanima aktivno udejstvovanje v družbi

  • Mlade, ki bi radi razvili svoje podjetniške veščine in kreativnost

  • Mlade med 18. in 25. letom starosti

  • Mlade, ki se bodo po usposabljanju v Turčiji udeležili še 2-dnevnega usposabljanja na področju promocije in komunikacije z mediji ter zagovorništva, izvedli dve mladinski akciji ter se udeležili zaključnega srečanja s kolegi iz Turčije, Egipta in Libanona v Ljubljani, na katerem se bodo seznanili z evalviranje učinkov in rezultatov projektov

  • Mlade, ki jih zanima sodelovanje z Zavodom Krog po zaključku projekta

  • Mlade, ki bi radi spoznali_e vrstnike in vrstnice iz različnih držav in kultur

Pomembne podrobnosti: Projekt je financiran iz programa Erasmus+. Zavod Krog lahko v okviru projekta krije letalsko karto v vrednosti 270 evrov. Vsi drugi stroški (usposabljanje, nočitve z zajtrkom, en dodaten obrok dnevno, notranji transferji ipd.) bodo pokriti s strani Zavoda Krog v okviru projekta.


Z usposabljanjem želimo:

· Krepiti življenske veščine mladih

· Krepiti aktivno udejstvovanje mladih v družbi

· Dati mladim možnost, da uresničijo svoje ideje

· Dati mladim možnost, da vplivajo na odločitve, ki se jih tičejo, in razmere, v katerih živijo

· Krepiti medkulturni dialog in spoznavanje mladih iz različnih držav.


Če potrebujete dodatne informacije, pišite na elektronski naslov katja@zavod-krog.si.





bottom of page