top of page
  • Writer's pictureZavod Krog

Dijaki in dijakinje, študenti in študentke ter vsi ostali mladi, ki bi radi pridobili veščine snovanja, načrtovanja in izvajanja projektov ter spretnosti na področju analize problemov in potreb v družbi, zastavljanja ciljev, upravljanja s časom in finančnimi viri, vodenja ekipe in timskega dela, podjetništva, kreativnosti itd.!


Ne zamudite priložnosti za prijavo na usposabljanje o načrtovanju in izvajanju ter evalvaciji projektov. Pridobljene veščine vam bodo prišle prav tako v vašem osebnem kot poklicnem življenju ter pri udejstvovanju v vaših lokalnih in širših skupnostih.


Na Zavodu Krog v okviru projekta »Participacija mladih za svet, kot ga hočejo mladi«, ki se izvaja s financiranjem Evropske unije iz programa Erasmus+, vabimo mlade, da se udeležijo 5 – dnevnega usposabljanja na področju projektnega vodenja. Teme usposabljanja bodo identifikacija in analiza problemov in potreb, ki jih mladi zaznavate v vaši lokalni in širši skupnosti, načrtovanje in izvajanje projektov, podjetništvo in kreativnost itd.


Kdaj? Od 16. maja do 21. maja 2022 v živo (5 dni usposabljanja ter dodatna dva dni za potovanje)


Kje? Izmir, Turčija


Kdo bodo udeleženci?

Usposabljanja se bo udeležilo skupaj okoli 30 udeleženk_cev iz Slovenije, Turčije, Egipta in Libanona. Iz vsake države bo sodelovalo osem udeležencev.


Jezik usposabljanja

Angleščina, v primeru izvedbe delov usposabljanja v turščini ali arabščini bo zagotovljen prevod.


Rok za prijavo? Prijaviš se lahko do petka 22. aprila 2022. Povezavo na prijavnico najdeš TUKAJ

Koga iščemo?

  • Mlade, ki jih zanima aktivno udejstvovanje v družbi

  • Mlade, ki bi radi razvili svoje podjetniške veščine in kreativnost

  • Mlade med 18. in 25. letom starosti

  • Mlade, ki se bodo po usposabljanju v Turčiji udeležili še 2-dnevnega usposabljanja na področju promocije in komunikacije z mediji ter zagovorništva, izvedli dve mladinski akciji ter se udeležili zaključnega srečanja s kolegi iz Turčije, Egipta in Libanona v Ljubljani, na katerem se bodo seznanili z evalviranje učinkov in rezultatov projektov

  • Mlade, ki jih zanima sodelovanje z Zavodom Krog po zaključku projekta

  • Mlade, ki bi radi spoznali_e vrstnike in vrstnice iz različnih držav in kultur

Pomembne podrobnosti: Projekt je financiran iz programa Erasmus+. Zavod Krog lahko v okviru projekta krije letalsko karto v vrednosti 270 evrov. Vsi drugi stroški (usposabljanje, nočitve z zajtrkom, en dodaten obrok dnevno, notranji transferji ipd.) bodo pokriti s strani Zavoda Krog v okviru projekta.


Z usposabljanjem želimo:

· Krepiti življenske veščine mladih

· Krepiti aktivno udejstvovanje mladih v družbi

· Dati mladim možnost, da uresničijo svoje ideje

· Dati mladim možnost, da vplivajo na odločitve, ki se jih tičejo, in razmere, v katerih živijo

· Krepiti medkulturni dialog in spoznavanje mladih iz različnih držav.


Če potrebujete dodatne informacije, pišite na elektronski naslov katja@zavod-krog.si.

bottom of page